top of page

Подолання екотероризму в Україні допоможе залучити іноземні інвестиції - експерти

25 листопада 2021 р.

Image-empty-state.png

Також викорінення екотероризму допоможе розвиватися вітчизняній економіці, наголошують фахівці.

Екологи б'ють на сполох, адже екорейдерство несе загрозу для української економіки. А змінити ситуацію зможе лише системна співпраця бізнесу й державних структур.
Крім того, фахівці наполягають на юридичному визначенні такого явища як екорейдерство. Про це йдеться в сюжеті "5 каналу".
Президент професійної Асоціації екологів України Людмила Циганок наголошує, що побороти екологічні маніпуляції можливо лише завдяки системній роботі з боку держави. Крім того, наголошує вона, потрібно підвищувати рівень знань щодо того, що стоїть за конкретними ініціативами.
"Лише така колаборація дозволить реалізувати якісні інвестиційні проекти", – переконана Циганок.
Через кричущу ситуацію з рейдерськими атаками екологи ініціювали законодавчі зміни, що дозволять підприємствам ефективно боротися з правопорушниками.
"Експерти переконані: лише знищення такого явища як екотероризм на державному рівні дозволить залучати іноземні інвестиції та розвиватися вітчизняній економіці", - йдеться в сюжеті.

https://www.unian.ua/ecology/podolannya-ekoterorizmu-v-ukrajini-dopomozhe-zaluchiti-inozemni-investiciji-eksperti-11621584.html

bottom of page