top of page

Питання екотероризму та екорейдерства останнім часом все більше набирають обертів в Україні

28 жовтня 2021 р.

Image-empty-state.png

Питання екотероризму та екорейдерства останнім часом все більше набирають обертів в Україні

❗️Питання екотероризму та екорейдерства останнім часом все більше набирають обертів в Україні та вкотре порушувалися провідними фахівцями природоохоронної галузі, бізнесменами, промисловцями та представниками державних установ під час Національного Екофоруму «Зелена економіка: як досягти балансу», що відбувся в столиці України.

✅ За результатами форуму надіслано звернення до Верховної Ради України, з метою внесення змін до законодавства з визначення понять екотероризму та екорейдерству, а також встановлення кримінальної відповідальності за вчинення таких дій.
✅⠀За висновками експертів прикладом вчинення екорейдества та екотероризму стала ситуація навколо реалізації інвестиційного проєкту ТОВ "Біляївський збагачувальний комбінат"

✅ На сьогоднішній день завдяки відкритому діалогу з громадою усі підготовчі та будівельні роботи на території Біляївського збагачувального комбінату відбуваються згідно графіку. Незабаром Павлівська громада отримає робочі місця з гідною заробітною платою, нормальні дороги та освітлення на вулицях. Це невелика частина того, що може допомогти зробити сучасній молодій громаді соціально-відповідальний бізнес.
#екотероризм #екорейдерство #Екофорум #ECOBUSINESS #всебудееко

bottom of page