top of page

Україна займає четверте місце в світі за запасами каоліну

2 лютого 2021 р.

Image-empty-state.png

Україна займає четверте місце в світі за запасами каоліну. «Біла глина» входить до складу різних матеріалів...

Україна займає четверте місце в світі за запасами каоліну. «Біла глина» входить до складу різних матеріалів - паперу, гуми, фарби. Її використовують також в харчовій промисловості та косметиці.
Наразі триває розробка Біляївського родовища що у Павлівській ТГ з показником видобутку приблизно 100 тис тон каоліну на рік.
Одними з пріоритетних завдань «Біляївського збагачувального комбінату» є інформування та донесення до суспільства фактів про будівництво та подальшу роботу підприємства. Відповідно до даних звіту ОВД при експлуатації об’єкту не відбудеться змін тваринного світу, а вплив на рослинний світ – компенсаційного характеру.
Іншим, не менш важливим завданням, є жорстка протидія дезінформації щодо екологічної та радіаційної небезпеки, яка, за неправдивими свідченнями, може виникнути внаслідок роботи комбінату.
ТОВ «Біляївський збагачувальний комбінат» співпрацює з представниками галузей екологічної та радіаційної безпеки, які документально підтверджують результати усіх аналізів, дослідів, експериментів щодо безпечності планованої діяльності.

bottom of page